Kjøkkenbenken min blir brukt til mye rart,

Nå er det et nytt kamera som ser dagens lys på den Flabske kjøkkenbenk.

Ikke den mest ideelle plassen for et dyrt kamera, men det blir et fint stilleben på den plassen.

Mange her vet at mitt gode gamle Sony Alpha 100 fikk en brå død for en stund siden da jeg hadde fått utsatt det for fukt ved en tidligere anledning og ikke vært oppmerksom nok angående det.

Jeg har vært nede hos fotoforhandleren og siklet på et par bra kameraer gjennom sommeren og hadde et knakende godt tilbud på et Sony Alpha 800. Skulle få det for nesten halv pris og et bra tilbud på ei brukbar linse også.

Når man ser på et fullformatkamera, må man gjerne ha ei linse som står i stil også.

Jeg gikk ned i dag igjen og tenkte at kanskje jeg får prutet meg til et kamera i den nye serien til Sony eller enda bedre pris på 800’en.

Vel 800’en var det en annen som hadde stukket av med og de helt nye var ikke så veldig fristende. Men da eieren av sjappa sa jeg kunne få hans siste 900 for samme pris som 800’en ble jeg jo litt tent da.

Men så var det et objektiv i stil da, det koster jo mer enn et vanlig godt kamera. Og han hadde et toppobjektiv igjen i normalzoom størrelsen.

Jeg så fort at dette kunne koste meg tretti lapper og at det nok var litt i overkant. Sånn inne i mitt prutende hode kunne jeg kanskje klare 25 lapper, men der gikk grensen også.

Utgangsprisen for kamerahuset i fjor var ca 25.000 og objektivet var ca 20.000, mye penger å legge i utstyr for en amatør.

Men da han sa 25.000 for både objektiv og kamerahus, slo jeg til så kortet gikk varmt.

Så her er altså det man får for 25.000 i 2010 mot 45.000 i 2009.

DSCF1484 copy

 

Nå er det bare å prøvekjøre Rolls Royce’en i helgen og se hvordan det blir :-)

.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende