Ja du er en hund Krekar,

En kjøter som har fått et hundehus av beste kvalitet og her sitter du og bjeffer i tide og utide.

Du ble sikkert hilst med et ”mar’ahaba” da du ankom i sin tid, noe du raskt tok fordeler av.

Du bruker Norge som din base istedenfor å være sammen med de som du en gang ledet og leder dem slik en leder burde. Men nei da, du sitter på en topp langt borte i sikkerhet og nyter de godene som et fritt demokrati gir deg.

Det er uverdig en hund eller ulv som vil være leder av flokken og den vil ikke bli akseptert som det når den vender tilbake. Og de realitetene tør du vel ikke å møte.

Derfor Krekar, så er du en bakgårdshund eller en feig ørkenhund som du kjenner fra ditt hjemland. En mager hund som lusker rundt landsbyen og bruker andre til å videreføre din bjeffing.

Da Shabana Rehman løftet deg opp, skulle hun droppet deg i den søppelposen du hører hjemme.

De fleste av oss tar godt vare på hunder her i Norge. I dette landet som du søker ly, behandler vi hunder som menneskets beste venn. Jeg hadde nær sagt, dessverre.

Jeg vil ikke ha deg her Krekar, du lever faktisk opp til et norsk ord som lett kan misforstås med ditt navn, nemlig et krek.

At du skal sitte og spre din galle med drapstrusler mot norske politikere og ikke kan si om det er AlQaida, slektninger eller dine barn som vil fullbyrde dine drapstrusler, tyder på at du tror noen vil gjøre det hvis du blir utvist.

Jeg tror du bare prøver å spille for et galleri som vil gi deg publisitet ute i verden.

Vel, jeg håper våre politikere har litt baller igjen og viser at vi ikke tolerer å bli truet av kjøtere.

Vi tar gjerne imot flyktninger og asylsøkere med varierende bakgrunn og som trenger hjelp og støtte. Ja vi tar også imot de som bare søker lykke så lenge de vil tilføre samfunnet noe.

Men slike som deg, det vil vi ikke ha.

Og min beskjed til deg er;

Fuck off bitch, get lost!    تضيع 

.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende