Bloggetreff kan være så mangt …………

Det har jeg erfart.

Felles for bloggetreffene, er at de er hyggelige, hyggelige i den forstand at du trives fordi du møter noen du ”har møtt” før, men nå i egen person. Det kan jo selvfølgelig bære galt av sted, men da tror jeg faktisk ikke at jeg hadde tatt initiativ til et slikt treff fordi litt blir man jo kjent her inne på vgb.

Mitt første bloggetreff var med Larien Carnesir som de fleste av oss kjenner igjen på innlegg med flotte bilder og visdomsord. Jeg var så freidig å be henne på middag hjemme i Flabbehuset og det ble en festlig og hyggelig kveld.

Så var det et ordentlig treff i Stavanger hvor vi stilte noen flere, fem hvis jeg ikke husker feil. Larien, Jojja, simonsa og søsteren, en ikkeblogger og meg selv. Veldig hyggelig det vi husker, for det ble et par øl inn i de sene nattetimer.

Så var jeg på treff i Oslo, et skikkelig bloggtreff med mange påfølgende referater med bilder og historier. Tenker fremdeles på det treffet med et smil om munnen.

De siste månedene har jeg igjen hatt et par treff sånn helt privat og et ”kjempetreff” på Tjøme.

Jeg var så heldig å treffe Sivert (Norge og verden sett fra sidelinjen) og kona hans i Thailand. Det var et hyggelig møte med samtaler om hva som skjer rundt oss i nære og fjerne strøk.

Her ser dere hvordan de bor i Kamala Beach i Phuket. Vi var ute og spiste ikke langt unna og den thailandske maten er både god og billig. Vi koste oss ordentlig ;-)

Så var det Tjøme ja, med godvær, bål, grilling og hyggelig samvær med både firbeinte og tobeinte ”bloggere”. Et treff jeg satte stor pris på selv om jeg ikke fikk snakket med alle de jeg gjerne ville.

Jeg ble visst for opptatt med matlaging. Det skulle jo serveres breiflabb, men noen bilder fikk jeg da tatt. Her sitter Svein (Argus) midt i sitt bloggharem. Og Simonsa er alltid like frisk og vakker ;-)

Litt mere Tjøme må jeg dele med dere da det var en fantastisk dag. Vi kunne ikke vært heldigere.

 

Forrige helg var jeg igjen på et treff, denne gang ”på skauen” hos Catalyzator. Der var det kjøretøyer i alle størrelser som man måtte kjøpe seg klimakvote for å kjøre rundt med god samvittighet.

Igjen et hyggelig treff med ei frisk jente som hadde talegavene i orden på samme måte som hun på direkte vis skriver i bloggen.

Cata sjarmerte Flabben med sin direkte tale og fremferd. Breiflabber liker slikt.

Jeg vet det er flere her på vgb som har funnet fram til hverandre ved hjelp av felles interesse og bekjentskap. Ta spranget du også, det er sikkert noen som du føler du gjerne vil møte i ”real life” og ikke bare gjennom kommentarrekkene.

Avtal en utepils, en spasertur eller sykkeltur, ta med kameraet og lag et innlegg sammen. Mulighetene er mange og er du heldig, får du en kamerat på kjøpet.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende