(Nå med oppdateringer)

 

Go Canada go, go Canada go! Go Canada go go go!

Har jeg vært med og ropt ved flere anledninger. Det er et så herlig heiarop at du må bli i godt humør og entusiastisk.

Jeg håper det er mange av de nordmenn som er i Vancouver nå som er med og heier fram Kanadierne i deres øvelser. Dessverre så nådde ikke Jennifer Heil fram i kulekjøringen i natt til å ta gullet, men en fin sølvmedalje ble det.

Jeg husker da jeg ankom Salt Lake City i 2002, så var det noe av det første Larry sa til meg at vi nordmenn allerede hadde begynt å forsyne oss av medaljene og at det var ei sprudlende frisk jente som hadde vunnet kulekjøringen.

 

img214

Og her er jenta som vant og som  jeg traff ved en senere anledning da hun ga meg autografen både på bilde og flagget mitt.

Angående OL-flagget mitt, så er det panikk i det Flabske hjem nå, for jeg finner ikke flagget. Men jeg vet det dukker opp i rotet et sted.

Men til dere som er der borte og heier dere gjennom et vinter-ol. Husk å heie på vertene, de er så glade på våre vegne når vi vinner og de setter så stor pris på glade gjester som viser at de setter pris på det flotte landet deres.

Ikke la meg høre av mine kanadiske venner at dere ikke hadde det fint og at dere ikke trivdes.

Canada er et fantastisk land med noen herlige mennesker.

Go Canada go! Go Canada go!

Go Canada go go go!

:-)

Oppdatering

I morgen er det Norge som skal åpne ballet mot Canada i mennenes ishockey. Dere som skal dit vil få en fantastisk opplevelse hvis dere også kan glede dere over det Kanadiske spillet og mest sannsynlig en Kanadisk seier.

Jeg missunner dere som skal dit og tar gjerne deres plass.

“Heia Norge”  og  “Go Canada go”  i skjønn forening.

:-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende