Ja nå dukker de opp,

innleggene om jul og advent og alle de medførende juleforberedelsene.

Her i heimen er det også forberedelser, ikke så mye til advent og jula, selv om jeg har satt fram noe som kan minne om adventlysestake, men mest til den forestående JuleFlabbenderen.

Jeg har telt på knappene i år om jeg skulle dra kalenderen i gang i år igjen, da det har vært skikkelig bloggtørke her.

Men så er det jo moro da og juleølet skal jo smakes på i år også. Videre så skal julemat kjøpes inn og det skal ordnes og styres, vaskes og handles og før vi vet ordet av det, så er julen her med sine tradisjoner og festligheter.

Og jeg hadde sikkert angret i ettertid, hvis jeg ikke hadde fulgt opp med det som nå kanskje kan bli en tradisjon.

Så det blir altså en JuleFlabbender i år også. Ikke her på ”Smak og Behag”, men på nettopp ”JuleFlabbenderen”. Så legg til linken med en gang.

Jeg kommer nok til å repetere noe av det vi har stiftet bekjentskap med før. Det blir selvfølgelig testing av juleøl. Hva skal jeg ellers med alt dette ølet?

DSC06469 copy

Videre så skal dere stifte bekjentskap med mine venner i M*A*S*H som er min favorittserie i fjernsynsruta gjennom mange år nå.

Jeg kommer til å sende dere noen julekort med litt skriblerier og så skal det også testes litt julemat fra en av våre billigkjeder som også selger mitt favorittøl også, nemlig Grans Premium. Julematen ser dere litt av her og der er jaggu Red sine sosisser også.

DSC06470 copy

Hva mer det blir vet jeg ikke, men det dukker vel opp noen Flabbske tanker i mine skriblerier mens lukene på JuleFlabbenderen skrider frem mot jul.

Nei vent litt. Til all den julematen og godt øl, så må vi jo ha akevitt. Og den må testes og smakes på og som den greie karen jeg er, så tar jeg den jobben for dere også. Så ja, det blir noen innslag om akevitten til jul også.

DSC06468 copy

Jeg håper VGB er snill mot meg angående opplasting av bilder og publisering og i år har jeg valgt en annen vinkel på bildene mine. Dette var vinkelen i fjor og delvis året før, men som dere ser så er det litt urolig med bilder på veggen her og laptoppen og kamera har fått en annen plassering.

DSCF1497

Håper det funker.

Og gjør det ikke det, så er det vel min feil. Men dere får følge med, så får dere se.

Håper jeg får se mye til dere fra onsdag av, for det er vel da det hele starter for flere av oss håper jeg.

Lykke til, trenger vi sikkert noen og enhver ;-)

DSC06462 copy

Og hvis dere trodde dette var ei juleribbe? Ja så tok dere grundig feil. Dette var nemlig andebrystet jeg hadde i går. Nydelig velsmakende og mørt :-)

And er forresten god julemat. Bare spør danskene.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende