Cindy dukket opp en lørdags ettermiddag

 

en kort stund før baren åpnet. Nå var det ikke så nøye når baren åpnet på lørdager, men ellers i uken ble den ikke åpnet før arbeidstid slutt. Altså når en av oss anså at han var ferdig for dagen og det var da som regel Alan vår administrator, Brian vår party chief eller meg selv som var chief surveyor på dette crewet.

Alan og jeg hadde vært og bunkret flaskefor, øl, vin, gin, whisky og portvin. Vi var da dannet for faen, på dette seismic crewet som sneglet seg i hemmelighet rundt i landskapet på nordsiden av Randesberg rundt Bethlehemstraktene i SA. Vi måtte jo ha portvin til osten etter middagen, vi jobbet tross alt for Anglo American som var en av de store aktørene innenfor gruvedrift etter edle metaller og steiner i dette landet.

Crewet ble hetende The Port i lange tider og alle i Seiemograph Services visste hvem som hadde vært på det crewet.

Men det var altså på vår handletur jeg oppdaget Cindy. Hun sto på hjørnet ved inngangen til hvitevaresjappa som lå ved siden av ølsjappa. Vakker og fristende, men samtidig så tander og skjør at det appellerte til mine følelser for å ta vare på og beskytte hennes eksistens.

I dette landet regnet jeg med at det kunne bli snakk om å kjøpslå når man ville ha med seg ei flott dame, men jeg var villig til å ofre en god del av lønna for slik en deilig skapning.

Men ekspeditøren var grei han, det var første gang han hadde besøk av en ekte viking og mente at Lucy, det var visst hennes offisielle navn, ville få det bra sammen med meg. De hadde jo hatt glede av henne en stund nå og mente det var på tide med noe nytt ”blod”.

Så Cindy ble med meg frivillig og tok på seg jobben med å stå i inngangspartiet i baren vår og ønske oss velkommen.

Men noen ganger ble hun med meg og holdt meg med selskap som på denne søndags ettermiddagen da dette bildet ble tatt.

 

 

 

Jeg savner deg ikke så mye Cindy, men jeg både smiler og ler av mange av de timene jeg tilbrakte i baren på dette crewet i ditt nærvær der du sto borte ved døren.

 

Takk for at du ble med meg den gangen J

 

 

 

Tips oss hvis dette innlegget er upassende