Så har jeg blitt utfordret igjen,

Hva er det med dere jenter og utfordringer og andre leker på bloggen? Er det fordi det dukker opp slike teite ting på en masse med slike fjortislinker ute i den store webverdenen med dateing, møteplasser, slanketips, ”beste sextips” og hvordan man skal kysse?

Jeg kysser bra jeg, det har jeg hørt fra mange, og jeg har ikke trengt noen ”hotte” linker til verken det ene eller andre for å ”legge ned” damer på min vei. Jeg trenger heller ikke å analysere min partner i øst og vest og finne ut hvilket stjernetegn eller hvor på kloden hun ble født.

Er hun fin og tiltaler meg, så gjør vi et forsøk og så finner vi ut etter hvert :-)

Men altså, jeg har blitt utfordret av Carpe som også har falt for meg og fire andre. Ikke noe dårlig valg det Carpe, jeg ser jeg er i godt selskap og jeg føler meg beæret.

Det skal ikke mere til for en halvgammel forfengelig herremann enn at det er noen som faller for ham en gang i mellom :-)

Men utfordringen var altså, hvilke fem jeg ville falt for på bloggen?

Jeg har jo vært så heldig å møte noen av disse flotte damene her inne, og det kan jeg si med en gang, jeg faller kun for damer og helst litt yngre enn meg selv. Jeg har sett at det er noen her inne som går begge veier. Men det er vel en jenteting det og. 

Nå har jeg også evnen til å se den indre skjønnheten og da, men jeg må ha et flott visuelt bilde av damen jeg skal falle for enten det er klesstil, utstråling, væremåte, god figur og alt det derre andre som gjør at jeg skal falle for henne. Men et flott smil er som regel nok.

De skulle bare visst ;-)

Numero Uno, er uten tvil Simonsa.

Hun er bare rålekker, interessant, har utstråling til Nordkapp og tilbake, kan være både kvinne og rampejente. Hvis ikke hun er alle gutters drøm, så er jeg heldig, for da blir konkurransen mindre. Men jeg vet jo det er en heldiggris ved et stoppested i Vestfold.

Nummer to og nå er det slutt på rangeringen, nå er det fornuften min som snakker til meg og hva som ville vært en fordel for meg i alt dette som det innebærer å falle for.

Jeg kan falle for Chiruru, denne villmarksjenta med viten og erfaring som gjør et samliv så interessant og utfordrende. Og så har hun et nydelig varmt smil, det kan jeg love dere at hun har. Og så kan hun skrive og er reiselysten og det setter jeg pris på hvis hun tar med meg.

En tredje her har jeg falt for, bokstavelig talt og det er MillaVanilla som ikke så mange her kjenner lenger. Hun var bloggdronningen her inne, frekk og deilig og var nok en tøff match for de fleste menn her inne. En slagkraftig penn og tunge som fikk meg i godt humør og utfordret mine flørtetalenter. Å jo da Milla, jeg kunne falt for deg, du skjønne.

Men dette var jo for meg kjente jenter, og det er jo mye annet spennende i hyllene her og da tror jeg Amavel er verdt en flørt. Hun pirrer min nyskjerrighet og frister med flotte legger og flørtende måltider. Hun tror jeg er ei dame for Flabben. Hun er vel ikke noe fjortisrips heller, så det virker spennende. Er hun singel tro?

Og så kommer jeg ikke utenom Mad. Jeg nevnte jo jeg liker vakre damer og jeg tror Mad er vakker. Hun ser i hvert fall slik ut på de bildene vi har sett på bloggen. Og når skjønnhet kombineres med evner som hun har vist, ja da har jeg ingen problem med å falle for henne. Hun har også en evne vi begge deler, det å kose seg i eget selskap ute og ta til seg og observere livet rundt henne. Det er også en av mine styrker.

Nå har jeg utlevert meg nok her og heldigvis tenker jentene, så befinner Flabben seg i Stavanger og sitter i godstolen med beinet i gips og en pils og en whisky innen rekkevidde.

Men ikke føl dere for trygge, dere som ikke er nevnt her heller, for ingen vet hvor haren hopper eller hvor breiflabben svømmer. Han ligger på lur og slår til når du minst aner det ;-)

Kyss og klem til jentene på bloggen og bedre lykke neste gang til dere som ikke ble nevnt :-)

Vel, neste gang? Jeg håper dette var siste. Jeg utfordrer i hvert fall ingen.

:-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende