Endelig, endelig ble det gull til Marit :-)

 

og endelig ble det gull til Norge og sofaolympierne som aldri får nok. Det må ha vært fantastisk deilig for deg Marit å kunne strekke armene i været. Gratulere.

DSC05506 copy 

Det har gått noen dager nå med litt dårlig vær, utsettelser og resultater som ikke svarer til forventningene. Men vi har nå fem medaljer og mange sterke øvelser igjen.

DSC05472 copy 

Det var så herlig å se Helene Olafsen i board-crossen der hun djervt kastet seg ut i løypa gang på gang og tok seg til finale. Dessverre var hun meget uheldig i finalen og selvfølgelig skuffet. Men du er nitten Helene og du kan ta mange olympiske medaljer innen du blir så gamle som de som sto på pallen. De var nemlig tre OL-arrangement eldre enn deg eller for de som ikke kan regne, tolv år eldre.

DSC05461 copy 

Emil skaffet seg og oss ei flott sølvmedalje og dermed et fantastisk utgangspunkt for ei ny medalje i jaktstarten. Dessverre så gikk ikke det Emil, men jeg er sikker på at du og denne karen her kommer sterkt tilbake allerede i kveld.

DSC05473 copy 

Vi har begynt på isen med puck og stein også.

DSC05474 copy

En fantastisk ishockeykamp hvor dessverre nordmennene ble for svake mot Canada og slapp inn for mange mål. En meget sterk første omgang, men så kom to kjappe mål og et heldig et og dermed var ikke døra til Grotnes stengt slik den var sist de møttes i VM i Hallifax.

DSC05477 copy

 Synd at det utartet seg slik, for det begynte meget bra. Men det må et litt effektivt angrepsspill til også. Hva med å plassere noen foran buret. Det var ingen der gjennom hele kampen.

DSC05493 copy 

Steinene til curlinggutta oppfører seg bra og etter et knepent tap for Canada i åpningskampen gikk det bedre mot USA.

DSC05487 copy

Kanskje vi skal møte Canada igjen? Da blir det i så fall medaljer.

DSC05467 copy 

Noen fine idrettsutøvere gjør så godt de kan og de norske farger og flagg vaier fra alle tribuner. Ikke sitt i sofaen og irriter deg over ”dårlige” resultater. De som er med har rett til å bli skuffet og blir det noen stakkers timer og så er de i gang igjen for å underholde oss.

Og det gjør de uansett utfall.

DSC05496 copy 

Min bestefar, sjøkapteinen lærte meg tidlig at flagget aldri skulle i bakken og det har jeg hatt stor respekt for i alle år. Men vi tilgir noen patrioter som legger ut flagget på snøen til heder for våre idrettutøvere og man kan også ligge i snøen og glede seg over en stor seier.

DSC05502 copy 

Takk igjen Marit.

Du og de andre utøverne sprer :-) og glede blant det norske folk.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende