Et nytt år har nettopp sett dagens lys med sin første dag.

Det ble fulgt av meg de første fire timene, før jeg pakket dynen godt over meg. Første natt på lenge under min egen dyne. Det var langt på dag før jeg våknet og da var det like godt å innta en dansk frokost siden den norske frokosttiden var overskredet med mange timer. Medbrakt rullepølse, salami og leverpostei ble nytt på godt speltbrød som jeg rakk å kjøpe inn før bakeren startet sin nyttårsfeiring.

Nå har jeg puslet litt rundt på bloggen, lest noen ”Godt Nytt År” innlegg og kommet fram til at det må jo jeg ønske dere også.

Men først vil jeg takke dere for det ”gamle”.

Det har igjen vært et spennende bloggår med omlegging og tekniske oppdateringer av det kjente slaget. Med andre ord, oppdateringer som haltet seg til det bedre ettersom månedene gikk. Mye likt Flabben faktisk, han var ikke oppegående på noen måneder han heller i det Herrens år 2010.

DSC05799 copy

Men nå hopper han rundt både her og der og skal innlede dette året med noen golfrunder på Tenerife om ikke så mange dager. Det var faktisk der jeg startet fjoråret også.

Jeg sendte en nyttårshilsen til min gode venn Carlos i natt signert El Mueblo de Noruego som han sikkert kommer til å få seg en god latter over. Jeg skal poste et forklarende innlegg om det navnet om et par uker.

P3190107-kl

Vi hadde som nevnt et litt turbulent år her på VGB, noen har forlatt oss og det er jo trist uansett hvem og hva slags forhold vi har hatt til dem. Heldigvis fortsetter noen av dem og besøker oss både med kommentarer og et innlegg i ny og ne. Noen av dem syntes nok jeg var litt tøff i visse uttalelser i den flytteperioden, men jeg tror vi forsto hverandre og jeg får fremdeles kommentarer fra noen av dem som jeg setter stor pris på.

Heldigvis brakte fjoråret også med seg nye og interessante bekjentskaper i denne bloggverdenen og noen av oss ble også bedre kjent på bloggtreff i Frognerparken. Et bloggtreff for både store og små.

Jeg fikk litt bloggtørke utover høsten og var lenge i tvil om jeg skulle la JuleFlabben se dagens lys igjen. Og heldigvis så han lyset og fikk kastet seg rundt. Det var mye jobb, men jeg vet JuleFlabben jobber best under press, ikke så ulikt en viss Breiflabb, så han kom i mål i år igjen. Han får sikkert svart på de siste kommentarene på JuleFlabbenderen, men det er ikke det samme å løfte opp de ”lukene” på denne siden av nyåret. Så jeg takker dere alle for kommentarene dere la igjen, uten dem så hadde jeg pakket snippesken og dratt.

En venn av meg som følger min blogg sa at jeg på et tidspunkt før jul var den sjette mest leste bloggen i landet. Hvor han fant ut av det vet jeg ikke, og selv har jeg ingen besøksteller, men jeg hadde på følelsen at det var mange som fulgte med.

Igjen tusen takk for følget og mange oppløftende og inspirerende varme kommentarer.

DSC05321 copy

Jeg skal prøve å poste noen innlegg fra Tenerife på min ferie om noen dager. Jeg skal i hvert fall skrive og håper jeg kan komme med noen utkast til en novellesamling fra mine reiseopplevelser. Og de må jo testes på dere selvfølgelig.

Jeg takker dere for et spennende og innholdsrikt bloggår og så håper jeg at 2011 (tjueelleve, Marita) blir et bloggår med overraskelser av det gledelige slaget og at vi tar de eventuelle nedturene med ro og aktelse slik at også dette året blir et gledens bloggår.

Godt Nytt blogg År ønskes dere alle fra Breiflabben :-)

.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende