Jeg leste en fornøyelig reposting av Tussi i dag,

og det fikk meg til å tenke på en episode som skjedde for drøye tjue år siden.

Det var ikke akkurat historien til Tussi, men heller hennes kommentar til meg som satte meg på følgende historie fra mine ”frequent flyers” år på åtti- og nittitallet.

De fleste av oss har vel tatt turen innom ”Ladies” og ”Gents” når vi har vært ute og reist og dette skjedde da jeg hadde satt meg ned på et av avlukkene på ”Gents” på Heathrow.

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men det hender at det kommer noen godlyder fra Flabben når han skal ”blæs tur bælgen”. Ja jeg kaller det godlyder, for det er jo det det er i slike situasjoner, men på et avlukke med naboer og andre besøkende på ”Gents” så prøver jeg da å holde litt igjen kan man si.

Men jeg sitter nå der og får høre at døren til ”Gents” går opp med et brak og noen kjappe skritt stopper i båsen ved siden av meg etter nok et brak av en dør som fikk hele rekken av båser til å dirre.

Ikke før ”remmer og tøy” har truffet gulvet, så spraker og smeller det i naboskåla så både vannsprut og annet plasker i nevnte naboskål med påfølgende trykkeøvelser så fødslene jeg hadde vært med på noen år tidligere får meg til å undre om det faktisk var noe besværlig i det hele tatt.

Det var ikke til å unngå at jeg fikk visse bilder i mitt indre og tenkte noen tanker om hva slags vesen som befant seg i naboavlukket.

Men jeg ble nå ferdig med mitt og går ut for å vaske mine hender mens ”fødsel” nummer tre er på gang påfulgt av et riv og røsk som fikk dispenseren for dasspapiret til å gå varm.

Så da jeg beveger meg bort til en av disse jetmaskinene for å tørke mine puselanker, kommer det en rødsprengt kar ut av båsen som dytter skjorte og slips på plass under et belte som prøver febrilsk å holde en ølvom på plass.

Uttrykket til Stutum en gang på syttitallet om ”Albansk blådress” får en ny dimensjon da innholdet i dressen passer min oppfattelse av både dress og person.

Jeg ser det hele like klart for meg den dag i dag og Tussis kommentar ” Pop-a-vein-in-the-forhead-poop” hadde passet helt perfekt den ettermiddagen på ”Gents” på Heathrow.

Takk for påminnelsen Tussi :-)

.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende