Hvordan er man egentlig når man er litt halvfull?

Jeg er sannsynligvis det hver eneste helg fra torsdag til mandag. Ja for faen, er det ei ”langhælj”, så er det ei ”langhælj”.

I kveld kom jeg til å savne noen deilige kvinnelige bloggere som jeg ikke har sett på en lang stund. Nå er det sikkert noen deilige bloggere her inne nå også, men jeg har faktisk problemer med å se det. Kanskje fordi noen nå tror jeg er halvfull ;-) (Det er selvfølgelig bare tull.)

Vel det har ingen ting med det å gjøre, det er bare rett og slett mange dårlige innlegg her. Ja jeg sier jo ikke at dette er bedre, men hvis det er det, så er det faen meg dårlig stell med vgb :-)

De holder ikke den standarden vi hadde her før, da vi gikk inn i diskusjoner, flørter, utvekslinger og tanker som fikk oss til å tenke på vår egen person i forhold til innleggsforfatter.

I dag så jatter vi med eller ”kommenterer” oppetter ryggen til hverandre.

Vi ser gamle bloggere som forlater dette forumet, fordi de ikke ser noen berikelse eller fornyelse i dette forumet.

Carpe hadde nylig et innlegg om dette, men jeg er redd hun ikke så dypt nok inn i materien da hun sannsynligvis falt for egen bruk på besøk av blogger, ved å sette et lite ”stjernetegn” i margen. (Ja vi bør kommentere hos hverandre)

Nå sitter jeg her etter å ha sett en herlig film på skjermen og skulle egentlig ha skrevet et innlegg om min fantastiske fiskesuppe, (den er jævlig god:-) )  men etter å ha sett innleggene som er postet de siste timene, så er jeg heller litt kritisk og må angre meg i morgen.

Men jeg kan fortelle dere at jeg savner Milla, Simonsa og Chiruru, tre fantastiske jenter som både hadde ordet, pennen og deres smil i deres makt.

Dere andre kan sitte der og dra referanser til midjemål og puppemål, tro at dere kan unnskylde dere med en fristende handlevogn med Grandiosaer og Cola i stedet for å ta en liten økt på deres stylter ute i det fri og trene litt.

Jeg er så dritlei av å lese om jenter som har problemer med det ene eller det andre uten å finne noen reelle svar på deres problemer.

Hva faen, er det det VGB har blitt, en psykavdeling? Eller er det bare så forbanna mange jenter som ikke fikser hverdagen?

Felles for noen av dem er at de har fått noen ”glansbilder” som viser at de fremdeles leker med ”dukker” og drømmer om ”paddeprinsen”.

”Å Gud” som jeg savner deg  Milla, ja deg og Simonsa. Jenter med en integritet som fikk oss menn til å tenke oss om både en og to ganger.

Jeg blir upopulær nå, Milla og Simonsa, men det driter jeg i, for jeg føler det er riktig å ytre dette.

Nå skal jeg legge meg og drømme om dere vakre kvinner som i sin tid hadde denne bloggportalen i deres hånd, men som slapp oss andre til.

Jeg elsker dere

…………………… Og ja, jeg har fremdeles litt whisky igjen  ;-)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende