kunne også vært en god beskrivelse av meg (velger jeg å tro selv da) i steden for “reiseglad livsnyter”. Men det skal visst være en beskrivelse av bloggeren, hvem i all verden ville trodd at jeg skulle kalle meg selv blogger, og så skal det jo være en tittel på bloggen også da. -To fluer i en smekk, og ganske så beskrivende sådanne, velger jeg igjen å tro om meg selv.

Har brukt mesteparten av (arbeids)dagen til å lese blogger. Utrolig mye bra og noe ikke fullt så bra, men det er vel hva de forskjellige bloggene også representerer og beskriver. Likte godt hva “Amaretto”, “Argus-et eller annet”, “MilliVanilli” og -ja jeg husker ikke alle jeg, har skrevet den siste tiden.

Som førstegangsblogger blir jeg litt skremt av den familiære tonen på kommentarene, men samtidig så pirret det meg litt også det å bli “kjent” med så mange som man allikevel ikke kjenner. Har dannet meg et forløpig bilde av noen av dere og det hele startet med en golfblogg hvor det var mange forutintatte meninger om oss golfere.

Nei, der røpet jeg en av mine svakheter eller sunne interesser bør det vel heller kalles.

Det er merkelig med alle disse fordommene vi har vi nordmenn, dømmer golfere nedenom og hjem fordi de velger å ha et pent antrekk som faktisk er likt det vi alle går og står i. Normalt ville jeg faktisk vært ute og golfet nå, ikke sitte på jobb, men gått i shorts og en av mine favoritt piquet skjorter og caps selvfølgelig på en bane på Tenerife. Men ikke denne påsken nei!

Jobbe, tenk det, jobbe hele påsken og det på nordvestlandet! Skulle jo som sagt kost meg i syden eller i hvert fall sammen med venner og god mat hjemme. For det skal jo være ferie i påsken. For det er norskt det! Enten på fjellet med rødklister, appelsiner, kvikk lunch og Gammel Dansk eller drive båtpuss med en røyk i munnvika, pilsner og Gammel Dansk eller rett og slett gå turer alle dagene med den du er glad i, en tursekk, et strandbål og Gammel Dansk. Ja, ja, dagene går likevel og selv om man ikke får tilbrakt noe kvalitetstid med venner eller familie så skal jeg jo hjem på fri om to dager og da har jeg 3 uker til å nyte alt det jeg har nevnt sammen med venner. Jeg er heldig jeg!

Nei dette blir mye om alt og ingenting, men “rappkjeften” får komme noe senere når jeg blir litt varmere i trøya i dette gamet. (Kanskje jeg ikke er så rappkjeftet likevel?) Hadde bare så lyst til å dele noe med dere og håper da at det er noen som gidder lese dette. Blir sikkert bedre kjent med noen av dere når jeg deler flere av mine interesser enn mine to stikkord på siden her.

Hva det neste stikkordet blir? Ja det får jeg vel prøve og lage en historie rundt tror jeg. Og den har faktisk allerede begynt å nærme seg fingertuppene så nå må jeg slutte eller så blir det veldig langt dette her.

Ha en fortsatt god påske da dere….

Tips oss hvis dette innlegget er upassende