I dag har det nok vært mange golfere ute i solskinnet.

Rustne i svingen etter en lang vinters dvale, har de hakket seg gjennom kanskje årets første runde. De fleste har vært omtrent like lenge borte fra golfen som Tiger har og er nok mer eller mindre fornøyd med runden sin.

Tiger var nok ikke helt fornøyd med gårsdagens runde, da putteren var forholdsvis kald det meste av runden. Men han avsluttet med en fin birdie etter et fantastisk andreslag på det attende hullet.

DSC05775

The Masters har hittil vært en stor fornøyelse for oss golfere. De som kommer hjem fra sin første runde i kveld skal nok benke seg foran TV-skjermen igjen og få med seg avslutningen av årets Master.

DSC05764

Det vekslet litt i tetskiktet i går, det var tross alt ”The Moving Day”, men Lee Westwood troner fremdeles i toppen og skal gå ut i lederball sammen med Phil Mickelson.

DSC05792

I ballen foran dem går K.J. Choi og Tiger, den fjerde runden sammen i årets Masters og i godt humør begge to.

Vil Tiger legge merke til Choi sin rolige sving og approach som har gjort at han fremdeles har en sjanse til å vinne med sitt stabile spill. Tiger har hatt noen få litt merkelige avgjørelser, men han har jo alt av slag i baggen, så han er vel bare litt rusten.

DSC05777

Phil Mickelson hadde en fantastisk runde i går, litt trådt til tider og så noen fantastiske slag som fikk ham tilbake i posisjon. Ja faktisk så ledet han en liten stund også etter et par eagles og en birdie på rappen. Det er en herlig følelse når du går fra innspillet ditt og rett bort til flagget og tar ballen ut av koppen. Det er som regel en birdie eller eagle det.

DSC05754

En fantastisk eagle som avslutning på ”Amen Corner” og en ny en på hull fjorten etterfulgt av en birdie på femten, begeistrer et publikum som alle elsker Phil. Denne sympatiske spilleren som har både en kreftsyk mor og kone. Alle legger merke til den rosa sløyfa som Phil nå har båret i to år på sine sponsorcapser.

DSC05767

Men Lee Westwood sto løpet ut i går, selv om det ble en bogey på det siste. Han fikk med seg to birdier fra ”Amen Corner”, men måtte ta en dobbelbogey på fjorten. Men igjen tok han den med et smil og konverterte til en birdie på neste hull.

Han viser styrke den godeste engelskmannen.

DSC05790

Det skal bli spennende å se hvem som blir intervjuet etter runden i kveld. Han blir nok intervjuet igjen Tiger, men det er et par stykker som nå er nevnt som er litt mer ”hotte” enn Tiger for øyeblikket. Men vi kan ikke avskrive Tiger i den posisjonen han er nå. Men jeg tror det må en meget god score til, -5 eller 6 vil jeg tro.

DSC05783

Jeg er sikker på at Tiger og Choi spiller en god runde igjen, de har en fin tone i flighten selv om de er konkurrenter som begge vil vinne.

Det var litt artig i går da Tiger gikk bort til Choi etter runden og sa noe sånt som at:

”Looks like it’s us again Kay Jay”.

DSC05779

Vil det bli en vinnerputt i siste flighten i dag eller blir den satt i nest siste flight?

”Time will show” som han sa Wesenlund.

Uansett så blir det en utrolig spennende avslutning på årets Masters.

Du har så absolutt vært savnet Tiger, av både spillere og oss golffrelste publikummere.

DSC05746

Skål og lykke til :-)

.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende